Back to school: Šperky, které doladí váš školní look

Letní prázdniny nám skončily rychleji než jsme se nadáli a nový školní rok je zase tady. S ním přichází povinnost nakoupit si nové sešity, učebnice a další nudné věci. Myslím, že každému toto smutné období zpříjemňují hlavně nákupy nového oblečení pro nový školní rok a přicházející podzim. A protože věřím, že všichni chceme v nových outfitech zazářit, ukážeme si, jak se dá outfit do školy upgradovat se šperky. Připravila jsem si pro vás tipy na šperky, které dokonale doplní jakýkoli školní look a dodají vám sebevědomí na každý den. Tak se pojďme do toho pustit.


Leasure:

Leisure šperky jsou ideální pro uvolněné a pohodové dny, kdy chcete vypadat stylově, ale zároveň se cítit pohodlně a přirozeně. Tyto šperky jsou často jednoduché a snadno kombinovatelné s různými outfity, ať už se jedná o víkendová setkání s přáteli, procházky městem nebo dokonce ležérnější školní den. Zde jsou některé typy leisure šperků, které byste mohli zvážit a jak je můžete kombinovat. Skvěle dopňují denim, kožené věci, jednoduché bavlněné materiální a teplákovinu.

Snímek obrazovky 2024-09-03 v 15.22.52

Elegant:

Pokud preferujete jednoduché elegantní outfity aka ''old money'' styl, tak byste měli sáhnout po perlách, tenkých náramcích a řetízcích, jednoduchých náhrdelnících s přívěsky kamínku a jemných prstenech, například se zirkony aby podtržky teno look. Můžete zvolit i o něco výraznější kousky, ale musíte dávat pozor na to, aby toho nebylo až moc. Tip: Kombinujte s hodinkami a tak outfit pozvednete ještě na vyšší úroveň.

Snímek obrazovky 2024-09-03 v 15.23.05

Minimalist:

Minimalistické šperky jsou ideální volbou pro ty, kdo preferují jemný a nenápadný styl, ale zároveň chtějí přidat svému školnímu outfitu šmrnc. Tyto šperky jsou charakteristické svou jednoduchostí a čistými liniemi, což je činí velmi univerzálními a snadno kombinovatelnými s jakýmkoli oblečením. Navzdory jejich jednoduchosti dokáží minimalistické šperky efektivně zvýraznit váš osobní styl, aniž by působily příliš výrazně. Malé kroužky, tenké řetízky s jemnými přívěsky nebo drobné náušnice mohou být perfektním doplňkem, který zvýrazní vaši eleganci a sofistikovanost i během běžného školního dne.

Snímek obrazovky 2024-09-03 v 15.23.21

Trendy:

Trendy šperky jsou skvělým způsobem, jak do svého školního outfitu vnést trochu originality a aktuálnosti. Tyto šperky často reflektují nejnovější módní trendy a mohou být výraznějším doplňkem, který zaujme na první pohled. Mezi aktuální trendy patří například vrstvené náhrdelníky, které vytvářejí efekt vícevrstvé elegance nebo výrazné prsteny s netradičními tvary a kameny. Stylové chunky náramky a nápadné náušnice jsou také hitem sezóny, přidávajíc trochu odvahy a energie do každodenních školních outfitů. Barvy hrají důležitou roli – pastelové odstíny nebo kombinace různých materiálů mohou z vašich šperků učinit unikátní prvek, který oživí i ten nejjednodušší look. Jsou zároveň skvělým způsobem, jak experimentovat s módou a vyjádřit svoji individualitu.

Snímek obrazovky 2024-09-03 v 15.23.33

Já jsem zastánce leasure stylu, ale ráda kombinuji a mixuji různé styly. Hlavně ať se v tom cítím pohodlně a jako já. Doufám, že jste načepali inspiraci a nový školní rok vám zpříjemní alespoň vidina hezkých outfitů, to vždycky zabíralo na mě. Všem přeji nový školní rok plný úspěchů a ať to tam nějak zvládnete, hahah. Vidíme se při dalším článku. xoxo, Péťa.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz