Co ulovit v letní akci


S novým měsícem vám přinášíme další  úžasnou nabídku! Rozhodli jsme se zpříjemnit vám léto jedinečnou akcí: sleva 25 % na celý sortiment, včetně již zlevněného zboží. To znamená, že své letní outfity můžete doplnit našimi šperky za skvělé ceny od 15.7. do 21.7.2024
 

Podívejme se na šperky, které se v našich slevách běžně neobjevují, ale nyní si je můžete pořídit s 25% slevou. Nechte se inspirovat a využijte této jedinečné příležitosti. 

Novinky

Naše nejnovější produkty se v akcích objevují jen zřídka, takže teď je ideální příležitost toho využít. Za poslední měsíce jsme naši nabídku výrazně rozšířili, a pokud jste si ještě nepořídili žádný šperk z našich novinek, teď je ten pravý čas to změnit.

.
.
.

Perličky

Perly jsou pro léto naprostým must-have. Patří k našim nejprodávanějším šperkům a na našich stránkách najdete dostatečně široký výběr, aby si každý našel ten svůj oblíbený kousek. Jejich kouzlo spočívá v tom, že je můžete nosit celoročně, protože nikdy nevyjdou z módy.

.
.
.

Personalizované šperky

Personalizované šperky patří mezi mé nejoblíbenější. Každý kus je jedinečný a můžete nosit buď svůj vlastní iniciál, nebo iniciál někoho, kdo je vám blízký. Jsou také skvělým dárkem.Na našich stránkách najdete různé provedení - od perličkových náhrdelníků a klasických modelů se zdobenými písmeny až po ladící náušnice.

.
.
.

Sluneční brýle 

Další nezbytností pro léto jsou sluneční brýle. Chrání vás nejen před sluncem, ale také dokonale doplňují váš outfit. Během posledních dvou měsíců jsme do naší nabídky přidali mnoho moderních designů, které vám letos pomohou zazářit.

.
.
.

Sety

Poslední věcí, kterou si zde dnes ukážeme jsou naše sety šperků. Protože co je lepší než mít dva produkty v jednom se slevou 25%? Tyto sety jsou složeny z našich nejprodávanějších šperků, které jsme pečlivě vybrali tak, aby dokonale ladily. Jsou ideálním řešením i jako dárek, pokud si sami nejste jisti, jak šperky správně kombinovat.

.
.
.

Doufám, že jste načerpali inspiraci na to, co si pořídit během naší letní akce. Nezapomeňte označovat náš Instagram (@francobene_cz) ve vašich stories nebo postoch na IG se šperky. Těším se na vás při dalším článku, xoxo Péťa

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz