franco bene favourites; aka moji favoriti

Inspirace za mě nikdy není dost. Proto vám dnes představím mé #francobene favority. Naše šperky mám už nakoukané z každé strany a všechny jsou za mě nádherné, ale přesto mám pár svých oblíbenců, které bych vám ráda vypíchla.

Goldie girl

Já osobně preferuji zlaté šperky, takže tady budou hrát hlavní roli převážně ty, taky se ale nebojím kombinovat zlatou a stříbrnou a občas u mě uvidíte i tuto kombinaci. Ráda vrstvým a experimentuji. Zkouším nové varianty, ať už mohutných, jemných šperků nebo jejich spojení. U šperků prostě neexistují pravidla. A já se ráda při nich odvážu.

Obrázek 04.06.2024 v 16.53

Jak kombinovat?

Při výběru a kombinování prstýnků můžete zvážit několik tipů:

Kontrast materiálů - zlato, stříbro nebo i zirkony, u nás nabízíme všechny tři varianty. Toto jsou moji favority z této kategorie.

.
.
.

Hra s velikostí a tvarem – touto kombinací můžete vytvořit vkusný a zajímavý vzhled, kterým jistě okouzlíte. 

.
.
.

Míchání stylů - kdo řekl, že nemůžete kombinovat elegantní šperky s těmi moderními? Já určitě ne, haha! A tato kombinace? It's a yes for me!

.
.
.

Barvy a odstíny – ať už zlaté, stříbrné nebo kombinace s barevnými kamínky? V tomto případě vyhrávají u mě tyto šperky. Shine, shine and shine even more! 

.
.
.

Toto je pár kousků, které si získaly mé srdíčko. Co na ně říkáte? Samozřejmě, že všichni máme rádi jiný styl, já ráda experimentuji a neznám hranic, hihi. Doufám, že jste načerpali inspiraci a že jsem vám pomohla alespoň trochu s výběrem pokud stále váháte nad svým výběrem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz