Jak si vybrat šperky na letní svatbu: Tipy pro nevěsty i hosty

Léto je tu a s ním i sezóna letních svateb. Jak si ale správně vybrat šperky na takovou událost? Nebojte se, dnes vám přinášíme několik tipů, jak vybrat ty nejlepší kousky pro nevěsty i hosty.

Nevěsta

Perly:

V předchozím článku jsme si ukázali, že trendem tohoto léta jsou perly. Perly jsou také skvělým prvkem pro letní svatbu. Jednoduché a vzdušné šaty se krásně doplňují s elegantními perlami, čímž dosáhnete jedinečného vzhledu.

Perlové náušnice vyniknou skvěle, ale perly mohou být zakomponovány i v náhrdelníku, náramku nebo decentním prstýnku. Pokud chcete opravdu zaujmout, skvělou volbou může být ozdoba na zádech.

take pic here-2

Kamínky: 

Další skvělou volbou jsou kamínky, které mohou mít různá provedení. Na letní svatbu se výborně hodí varianty napodobující květiny nebo visací náhrdelníky, které decentně doplní dekolt. V tomto případě je ale důležité být opatrný, aby nedošlo k překombinování. Dva kousky úplně postačí a váš svatební outfit bude bez chyby.

take pic here-3

Hosti 

Mohutné náušnice:

Jeden výrazný prvek a máte vyhráno. Mohutné náušnice jsou v posledních letech velkým trendem, který vás zaručeně nenechá bez povšimnutí. Existuje nespočet různých designů, a na léto doporučujeme květinové motivy nebo zajímavé geometrické tvary. Tyto náušnice mají tu výhodu, že oživí každý outfit. Pokud si je vyberete, buďte s ostatními šperky opatrní, aby nedošlo k přeplácání. Stačí nechat náušnice vyniknout a váš vzhled bude perfektní.

take pic here-4

Tipy od franco bene: 

Na našem webu najdete mnoho šperků, které jsou perfektní volbou právě na tuto příležitost. Nechte se inspirovat našimi kousky, které jsou jak elegantní, tak moderní, a vyzdvihnou váš osobní styl na novou úroveň.

Prstýnky: 

U prstýnků doporučujeme decentní kousky jako například:

.
.
.

Náramky: 

U náramků doporučujeme volit minimalistické kousky, tyto nám přijdou na letní svatbu jako stvořené.

.
.
.

Náhrdelníky: 

Perličky a drobné kamínky jsou klasika, která nikdy nevyjde z módy. Jejich univerzálnost spočívá v tom, že je můžete nosit nejen na svatebních událostech, ale i na každodenní příležitosti. Tyto jemné šperky dodají vašemu outfitu elegantní a sofistikovaný vzhled a přitom zůstanou nadčasové.

.
.
.

Náušnice:

Jak jsme již zmiňovali, mohutné náušnice letí, tohle jsou naše novinky, kterými určitě vyzvednete svůj outfit na jiný level.

.
.
.

 A to je všechno z našich tipů na šperky pro letní svatbu. Doufám, že vám tento článek pomohl a že si každou svatbu, na kterou půjdete, užijete v krásném outfitu. Těším se na vás opět při dalším článku. xoxo, Péťa 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz