Minimalistické šperky: Jak dosáhnout elegance s jednoduchostí

V dnešním světě, kde často vládnou výrazné a složité designy, přináší minimalistické šperky příjemnou změnu. Jednoduché, ale elegantní kousky dokáží dodat vašemu outfitu nenucený šmrnc. V tomto článku se společně podíváme na to, jak si vybrat a nosit minimalistické šperky, abyste vypadali stylově a sofistikovaně, aniž byste museli sáhnout po něčem přehnaně nápadném. Objevte s námi kouzlo jednoduchosti a naučte se, jak s méně dosáhnout více! 

V jednoduchosti je kouzlo

Pokud se bojíte nosit trendy mohutnější šperky nebo jsou na vás až moc výrazné, je to naprosto v pořádku, protože ty minimalistické a decentní nikdy nevyjdou z módy.

Minimalistické šperky mají jednu velkou výhodu – a to, že se dají jednoduše vrstvit a nemusíte se bát, že to s nimi přeženete.

Pár typů na to jak kombinovat:

BAF07300-0DC8-47BA-928C-2D5D3C0C07FC

Budování minimalistické šperkovnice:

Každá šperkovnice by měla obsahovat základní kousky jako je například snake chain, jednoduché prstýnky nebo prstýnky s decentním zirkonem.

Co se týče náušnic, geometrické tvary jsou vždy skvělou volbou. V oblasti náramků byste neměli opomenout klasický řetězový náramek nebo například hladký, ale pevný náramek, který vypadá skvěle na každé zápěstí.

.
.
.

Perličky

Perly jsou vždy elegantní volbou, která pozvedne váš outfit na vyšší úroveň a lze je skvěle kombinovat, protože jsou decentní a nadčasové.

.
.
.

franco bene minimalismus

Zde je pár dalších tipů na minimalistické šperky z našich bestsellerů.

.
.
.

Minimalismus může být silným prvkem vašeho stylu, který skvěle podtrhuje vaši eleganci a sofistikovanost. Doufám, že jste s dnešním článkem načerpali inspiraci na to jak jednoduše kombinovat jemné šperky aby nevypadaly nudně a stále okouzlily. 

Budu se na vás těšit při příštím článku. xoxo, Péťa

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz