Novinky: piercingové náušnice

Another month, another news! S příchodem nového měsíce přicházíme s dalšími novinkami. Už delší dobu jsme dostávali dotazy, zda zařadíme piercingové náušnice do naší nabídky. A nyní vám je konečně můžeme představit!

O kolekci...
Naše nová kolekce piercingových náušnic je vyrobena z chirurgické oceli a následně pozlacená 18k zlatem. Tyto drobné a stylové náušnice jsou ideální pro tragus, helix, conch, loop, upper loop, flat a další. Můžete vybírat z různých designů – od geometrických tvarů, přes srdíčka až po přírodní motivy. Každá náušnice má praktické šroubovací zapínání, které zajišťuje bezpečné a pohodlné nošení.

A co v ní můžete objevit?
V této kolekci se nachází celkem 18 kousků, takže si každý určitě vybere ten svůj. Nabízíme náušnice jak ve stříbrném, tak ve zlatém provedení. Jsou zdobeny jemnými zirkony a mají drobné rozměry, což je činí ideálními pro každodenní nošení. Pojďme se na ně postupně podívat!

Shapes:
Kruhy, srdíčka a trojúhelníkyminimalistické kousky, které vyniknou. Můžete je krásně navrstvit a vytvořit tak dokonalý efekt.

.
.
.

Celestial Harmony:
Měsíc, kříž a křídla – tuto trojici bychom mohli nazvat Celestial Harmony. Jemné kousky, které vyprávějí příběh, zdobené velmi drobnými zirkony. Co na ně říkáte?

.
.
.

Mini piercingové náušnice:
Tato trojice zahrnuje unikátní designy: elegantního hada, stylového zámku a minimalistický kousek, který dokonale doladí každý outfit. Ideální pro ty, kteří mají rádi jemnost a originalitu!

.
.
.

Další novinky:
Spolu s piercingovými náušnicemi jsme na webu přidali také klasické náušnice a stříbrné náramky. Pojďme se podívat i na tyto produkty!

Náušnice:
Piercingové náušnice můžete krásně doplnit těmito náušnicemi s puzetovým zapínáním pro pohodlné nošení. Nabízíme širokou škálu variant, které lze snadno kombinovat s ostatními šperky, takže si můžete vytvořit vlastní unikátní vzhled.

.
.
.

Stříbrné náramky a prstýnek:
Stříbrné náramky a prsten, které jsme se pro velkou oblibu v jejich zlaté barvě rozhodli zařadit také v jejich stříbrném provedení.

.
.
.

Tak a to jsou naše novinky! Co na ně říkáte? Já je naprosto miluji a už vím, kde skončí celá moje výplata, hahaha.

Tyto novinky se zaměřují především na náušnice, zejména piercingové, protože jsme na ně dostávali spoustu dotazů. Doufáme, že si vyberete nějaký kousek, který vás potěší. Těším se na vás při dalším článku! Xoxo, Péťa.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz