Recenze a doporučení od zákazníků

Většinou vám v našich článcích ukazuji tipy na šperky já, ale co kdybychom to dnes udělali jinak? Dnes se podíváme na to, které šperky se vám nejvíce líbí a které kousky u nás nakupujete nejčastěji. Ukážeme si také vaše recenze a názory na naše produkty. Jste připraveni? Pojďme na to!

Perličkový náhrdelník

Nemůžeme začít jinak než s naším perličkovým náhrdelníkem, který si zamilovali úplně všichni. Je to náš nejprodávanější kousek, a my se tomu vůbec nedivíme. Elegantní, nadčasový doplněk, který se hodí ke všemu a nikdy neomrzí. Kdykoli se vyprodá, náš Instagram zaplaví zprávy s otázkou, kdy bude opět skladem. Už ho máte ve své sbírce i vy?

.

Perličkový náhrdelník s přívěskem zámku 

Perly jsou stále trendy a vždy budou, proto není překvapením, že dalším z našich bestsellerů je právě Perličkový náhrdelník s přívěskem zámku. Tento náhrdelník je u nás poměrně nový, ale velmi rychle si získal vaše (i naše) srdce. A co o něm říkáte vy? Kristýna k němu na webu zanechala krásnou recenzi: „Náhrdelník je nádherný ❤️👌🏽 plus dárek prsten je netradiční zajímavý doplněk 💍🖤😊

.

Stříbrný prsten s bílými kamínky 

Samozřejmě nemůžu zapomenout zmínit náš one size prstýnek ve stříbrném provedení, který je naprostý must-have. Díky své nastavitelnosti padne každému, a navíc ho nabízíme ve čtyřech variantách, aby vyhovoval všem. Tereza k prstýnku napsala: „Naprosto skvělý prsten. Mám ho ve dvou provedení. Líbí se mi, že si ho mohu dávat na jakýkoliv prst a vždy skvěle padne 🫶” a Marie má jasno: „Řeknu jedno, jestli váháte nad tím, cokoliv si objednat z této stránky, říkám ano, ano a jenom ano. Nejen, že za tu cenu krásně vypadá, ale ta kvalita… ta je ohromná. Doopravdy doporučuju (tento prsten je navíc nastavitelný, tak nemusíte znát svoji velikost prstu ).”

.
.
.

Zkroucené náušnice - zlaté 

Zkroucené náušnice jsou kouskem, který by neměl chybět v žádné šperkovnici. Elegantní doplněk, který nikdy nezklame. Alena o nich píše: „Nejhezčí náušnice, co jsem kdy měla. Všem doporučuju. Vypadají hezky úplně ke všemu.“ A já musím naprosto souhlasit – tyto náušnice mám také a patří mezi mé nejoblíbenější.

.

Náhrdelník s přívěskem stříbrného medvídka 

Náhrdelník s medvídkem je asi tím nejroztomilejším kouskem na franco bene. Není tedy divu, že je tak oblíbený i mezi vámi. Eliška k němu píše: „Mám ho i ve stříbrném provedení a ozvláštní každý outfit. Mohu jedině doporučit.“ Nabízíme ho ve třech variantách, takže si každý najde ten pravý pro sebe. Tento kousek může být také skvělým dárkem.

.
.
.

Perličkový náhrdelník s písmenem 

Šperky s iniciálem jsou skvělým osobitým doplňkem, protože můžete nosit iniciál svého jména nebo jména blízké osoby. V kombinaci s perlami je tento náhrdelník prostě dokonalý. Nabízíme ho také ve stříbrném provedení. Kateřina k němu píše: „Krásný náhrdelník! Velká spokojenost!“ A Bára dodává: „Naprostá spokojenost.“

.
.

Crystal prsten - bílý 

Jedním z našich ikonických prstenů, který si získal vaše srdce, je tento mohutnější kousek zdobený zirkony. Jeho výrazný design zaručuje, že se stanete středobodem. Tento prsten skvěle doplní jak formální outfit, tak i váš každodenní styl, takže ho můžete nosit při různých příležitostech. Tereza se s námi podělila o svou zkušenost: „Můj oblíbenec! Moc doporučuji.“ A Sandra přidala: „Pěkný, propracovaný prstýnek, širší, ale moc hezky vypadá.“ Je jasné, že tento prsten si našel své místo mezi vašimi oblíbenými kousky. Pokud hledáte něco, co opravdu upoutá pozornost, tento prsten je skvělou volbou!

.

A to je z dnešní inspirace na produkty od vás všechno. Představili jsme si několik našich nejprodávanějších produktů spolu s vašimi recenzemi, abyste měli lepší představu o tom, co si naši zákazníci o našich produktech myslí.

Chtěli bychom vám srdečně poděkovat za každou recenzi, ať už k produktům, nebo na našem webu, Google Maps, Instagramu či Heureke. Každá recenze nám dělá velkou radost a posouvá nás vpřed. Také nás moc těší každé vaše sdílení na Instagramu, nezapomínejte nás označovat ve svých stories a příspěvcích – jsme tam jako @francobene_cz.

Děkujeme, že jste součástí naší #francobene rodiny! xoxo, Péťa

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz