Šperky na podzimní sezónu

Po velkých vedrech už konečně přišel podzim, rána jsou chladnější, slunce zapadá dříve a období se nám pomalu mění. S každým ročním obdobím také měníme i svůj šatník. S příchodem podzimu je skvělá příležitost obměnit také své šperky a sladit je s teplejšími, zemitými barvami podzimního oblečení. Od decentních minimalistických doplňků, které jsou vhodné pro každodenní nošení, až po výrazné a masivní šperky, které dokonale doplní podzimní vrstvení outfitů. Podzim je o kombinování různých textur, materiálů a odstínů, které mohou oživit i ty nejjednodušší outfity. V tomto článku vám představím ty nejzajímavější trendy šperků pro podzim, které vás inspirují a pomohou vám vytvořit originální a stylový podzimní look.


Zlaté a měděné odstíny
Teplé zlaté a měděné šperky dokonale zvýrazní podzimní barvy jako oranžová, hnědá, vínová či hořčicová.Tento podzim budou více v módě mohutnější kousky, které najdete všude. Tyto šperky nejen dodají eleganci, ale také zajímavost celkovému vzhledu.

33E3186A-0F50-42EE-A1C7-EC1EE30FB8B4

Přírodní motivy
Listy, květiny či jiné přírodní motivy jsou tento rok velmi trendy. Kombinujte je s neutrálními nebo teplejšími odstíny a dosáhnete jemného, ale zajímavého podzimního vzhledu. Tento typ šperků je ideální na teplejší podzimní dny.

CB8F9F65-B55D-4A75-B256-5F132CC467FF

Šperky s kameny
Polodrahokamy v podzimních barvách, jako jsou granát, ametyst, smaragd či citrín, jsou skvělou volbou, pokud chceš svému outfitu dodat trochu elegance a vintage nádechu. Tyto kameny nejenže působí luxusně, ale zároveň přinesou stylový barevný akcent, který ti dodá šmrnc a originalitu.

90B56738-2360-4E80-864C-49306D9012CF

Vrstvení náhrdelníků
Tento trend se na podzim vrací v plné síle. Kombinace několika jemných řetízků různých délek vytvoří bohémský a uvolněný look, který se stále nese v elegantním duchu. Ať už zvolíš zlato nebo stříbro, vrstvení je stylové a přizpůsobivé každé příležitosti, a to hlavně na podzim. Můžeš zvolit náhrdelníky s různými přívěsky, kamínky, ale i perlami, a také kombinace zlaté a stříbrné nic nepokazí.

10B24530-FFEF-45FC-9F05-E7FB4752CB01

Masivní prsteny, náramky...
Zatímco vrstvení oblečení je pro podzim typické, výrazné doplňky jako masivní prsteny či mohutné náramky přinesou outfitu ten správný kontrast. Doplní vaše svetry, šály a kabáty šperky, které zvýrazní i ty nejjednodušší kousky oblečení a vytvoří originální podzimní look.

BCD553B1-25ED-4A77-9BA2-EECEB3030313

Sluneční brýle
Ačkoliv už není léto, sluneční brýle chrání náš zrak po celý rok, a navíc jsou skvělým módním doplňkem. V módě budou mohutné tvary, ale také úzké oválné. Co se týká barev, doporučuji teplé odstíny, burgundy barvu a zvířecí vzory. A v kombinaci se šálou budeš za hvězdu.

69FB448D-499E-4E63-B0D0-5336844CDC1E

Na podzim je důležité si se šperky vyhrát a nebojácně kombinovat teplé i studené odstíny. Osobně věřím, že hlavním hitem budou především vrstvení a masivní šperky, které dokážou oživit i ten nejjednodušší outfit. Tento trend přináší do podzimních dní svěží a zajímavý prvek, který můžete využít k vytvoření jedinečného vzhledu. Důležité je vybrat si kousky, které budou ladit s vaším oblečením a zároveň reflektovat vaše osobní preference.

Doufám, že vás tento článek inspiroval a že obohatíte svou šperkovnici o nové a zajímavé kousky. Těším se na vás při dalším článku, kde vám přinesu další tipy a trendy. xoxo, Péťa

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz