Tipy, jak kombinovat akci 1 + 1?

Poslední letní měsíc je tady, a proto jsme se rozhodli vám ho ještě více zpříjemnit speciální akcí, která potrvá od 19.09. do 25.09.2024. Poprvé u nás na webu proběhne akce 1 + 1, kdy ten levnější produkt dostanete jako bonus k nákupu. Stejný princip platí i v násobcích, tedy 2 + 2, 3 + 3 a tak dále. Tuto slevu můžete uplatnit na veškeré zboží, včetně zlevněného. Tato mimořádná akce platí také v naší kamenné prodejně na adrese: Elišky Krásnohorské 133/11, Praha 1.

Pojďme si tedy ukázat několik našich tipů, jak tuto akci co nejlépe využít.

Radost sama sobě
Dopřejte si něco výjimečného. Využijte naši speciální akci a udělejte si radost – jen tak, pro sebe. Pokud chcete tuto akci využít k tomu, abyste si udělali radost a odměnili se, je skvělou příležitostí zaměřit se na kousky, které bývají jen zřídka ve slevě. Můžete si také sestavit krásný set šperků, které k sobě ladí, a vytvořit tak unikátní sladěnou sadu, která vás potěší.

Hot news

Za zmínku určitě stojí naše novinky, které jsou prostě dokonalé samy o sobě. Můžete zkombinovat tyto nádherné perličkové náušnice s one size perličkovým prstýnkem, který si můžete přizpůsobit podle svých preferencí, takže se nemusíte obávat, že by vám neseděl.

.
.

Nebo co třeba tyto piercingové náušnice? Patří mezi naše nejnovější produkty, a díky této výjimečné slevě si můžete elegantně a výhodně dozdobit ucho.

.
.
.

Bestsellers 

Naše nejprodávanější kousky, které by neměly chybět v žádné šperkovnici. Toto je výběr tří top kousků za poslední dobu. Tak který bude ten váš?

.
.
.

A můžete je doladit následovně:
Perličkový náhrdelník s přívěskem zámku můžete doplnit naším perličkovým náramkem. Náušnice se čtvercovým přívěskem lze zkombinovat s ladícím náhrdelníkem ze stejné kolekce. A stříbrný náramek s kamínky můžete například doplnit náhrdelníkem s kamínky.

.
.
.

Matching sety s blízkou osobou
Tuto slevu můžete skvěle využít jako příležitost k pořízení dárku – kupte si šperk pro sebe a k němu matching šperk pro vaši kamarádku nebo sestru. Tato možnost se dá kombinovat různými způsoby: můžete si zvolit jeden šperk dvakrát nebo vybrat jinou barevnou variantu. Mnoho našich šperků totiž nabízíme ve stříbrném i pozlaceném provedení, takže i pokud máte odlišné barevné preference, můžete stále dokonale ladit.

Perfektním příkladem mohou být naše one size prstýnky, u kterých nemusíte řešit velikost, náhrdelníky se srdíčkem, které máme ve stříbrné i zlaté variantě, nebo naše nejroztomilejší náhrdelníky s přívěskem medvídka. V kategorii „Dárky“ na našem webu najdete mnoho dalších inspirací.

.
.
.

Více a výhodně
Tři šperky za cenu jednoho. Přesně tak! Tato akce platí i na naše sety, takže si můžete koupit set obsahující dva kousky šperků a k tomu si vybrat zdarma třetí. Co může být lepšího?

Můžete například zkombinovat:
Diamond set s diamond prstýnkem a vytvořit tak krásnou sadu náhrdelníku, náušnic a prstýnku.

.
.

Nebo:
Stříbrný set Crystal - růžový, který obsahuje náhrdelník a náušnice, můžete doplnit ladícím prstýnkem nebo náramkem.

.
.
.

Tak, a to je pro dnešek z našich tipů všechno. Doufáme, že vám tato speciální akce zpříjemní konec léta a pořídíte si nějaké krásné šperky. Nezapomeňte nás označovat (IG: @francobene_cz) ve svých příspěvcích a stories, když k vám vaše objednávky dorazí. Budeme se těšit! Uvidíme se zase u dalšího článku. Xoxo, Péťa

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz