Trendy letošního léta


Léto je už konečně tady, takže je ten správný čas, abychom si ukázali trendy ve špercích tohoto léta. Šperky jsou pro mě v létě must-have! Protože jimi oživíte každý jeden outfit a to téměř bez námahy. Tak jdeme tedy rovnou na to.
 

Barvy:

Kdy jindy nosit barevné šperky než právě v létě? Trendy budou všechny odstíny a kombinace, ať už ve formě perliček nebo kamínků. Na naše barevné šperky se můžete podívat – zde.

Obrázek 17.06.2024 v 16.47_1

Přívěsky:

Šperky s přívěsky nikdy nevyjdou z módy. Dají se perfektně kombinovat s jednoduššími náhrdelníky a krásně vyplní dekolt. Přívěsky mohou mít různé tvary, iniciály a i velikosti.

24C372EB-E810-47F7-B0A2-21303968D17F

Vrstvení:

V zimě vrstvíme oblečení a v létě šperky. Toto je jeden z mých nejoblíbenějších trendů. Stačí si vzít basic bílé tričko, šortky a doplnit ŠPERKY a váš outfit bude hned 10/10. Můžete vrstvit prstýnky, náramky, náhrdelníky, ale i náušnice nebo všechno dohromady. V tomto se meze nekladou. Prostě někdy hodně stále není dostatek, hihi.

CC9CE9CD-D6D2-46AD-AA36-AFEEAA97AB4D

Perly:

Co více křičí ''léto'' než perly? Nikdy jimi nezklamete a vždy budou vypadat skvěle. Na letní dovolenou k moři nebo i na slunečnou procházku do města. Perly jsou skvělé v tom, že je můžete kombinovat se všemi kategoriemi, které jsme si už zmínili a do každé zapadnou. Na našich stránkách nabízíme mnoho perličkových šperků - náramky, náhrdelníky, prstýnky, ale i náušnice

Obrázek 17.06.2024 v 16.47

Který trend zvítězí u vás toto léto? Já miluji všechny a neumím se rozhodnout jen pro jeden.

Doufám, že jste načerpali inspiraci na letní kousky a budu se na vás těšit při příštím článku. xoxo, Péťa

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz